Model: PR21H
Preciznost merenja: ±0.00002nD, ±0.02% Brix
Rezolucija: 0.00001nD, 0.01% Brix
Temperatura uzorka: <60°C
Ambijentalna radna temperatura: <40°C
Režim merenja: Indeks prelamanja (nD), sadržaj šećera (%Brix), jedinice koje definiše korisnik po želji (%)
Interval merenja: 3-60 s
Temperaturni senzor: PT100
Merenje temperature: -10°C-200°C
Rezolucija temperature: 0.1°C
Preciznost merenja temperature: ±0.2°C
Kompenzacija temperature: ICUMSA, arbitrarna/proizvoljna
Procesna temperatura: -5°C-160°C
Ambijentalna radna temperatura: 0-60°C
Tip prizme: safir
Osvetljenje: LED 590 nm, (očekivani "životni" vek instrumenta: >100.000 h)
Kućište: Nerđajući čelik, izliveni aluminijum, zaštita bojom
Analogni interfejsi i priključci: 0/4-20 mA, Ethernet, PROFIBUS (opciono)
Tip zaštite instrumenta: IP65
Radni napon: 24 V
Dimenzije (cm): 18.0 x 19.0 x 18.0
Masa: 3.5 kg